Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 01 december 2016 Den Helder: Aanleg zebrapad Ruyghweg: geen doorgaand verkeer mogelijk

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Vrijdag 2 december 2016 start aannemer KWS met de aanleg van het zebrapad op de Ruyghweg ter hoogte van de aansluiting met de Reigerstraat. Donderdag 8 december is het werk klaar.

In deze periode (het tussenliggende weekend uitgezonderd) is de Ruyghweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Vrijdag gaat de straat open, worden de bomen gekapt en gestart met de fundering.

Eén rijbaan van de Ruyghweg is deze dag tot 16.00 uur afgezet. Verkeersregelaars zijn aanwezig.

Van maandag tot en met donderdag is de Ruyghweg over beide rijbanen afgesloten voor doorgaand verkeer, ook 's nachts! Verkeer is wel mogelijk vanaf beide kanten tot aan de werkafzettingen.

Tijdens deze vier dagen wordt er gefreest, geasfalteerd, belijning aangebracht en het straatwerk in het voetpad gemaakt. De Reigerstraat is de gehele werkperiode van de Ruyghweg afgesloten.

De aanleg van deze voetgangersoversteekplaats is het resultaat van overleg tussen bewoners-vertegenwoordiging Ruyghweg en de gemeente. Dit overleg werd gevoerd naar aanleiding van de gedeeltelijke reconstructie van de Ruyghweg.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl