Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 16 januari 2017 Den Helder: Overtreders op de bon eenrichtingsverkeer naar de Polderweg

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Na een periode van waarschuwen door politie en gemeente krijgen overtreders, die het eenrichtingsverkeer vanaf het Julianaplein en het Bernhardplein naar de Polderweg negeren, sinds begin januari 2017 een bon.

Sinds medio november 2016 is het straatje tussen Polderweg en Bernhardplein eenrichtingsverkeer. Het eenrichtingverkeer is ingevoerd in verband met het bouwterrein van het Zusterhuis aan het Bernhardplein. Gemotoriseerd verkeer mag het Julianaplein en Bernhardplein via de Polderweg oprijden, maar het wegrijden moet via de nieuw aangelegde weg vanaf het Julianaplein (terrein voormalige schouwburg) naar de Prins Hendriklaan. Ondanks extra verkeersborden en schuttingen die geplaatst zijn om aan geven dat het eenrichtingsverkeer is, houden velen zich hier niet aan. Dit leidt tot onveilige verkeerssituaties.

Daarom wordt er niet meer gewaarschuwd, maar krijgen overtreders een bekeuring.

De hoogte van de boete bedraagt € 140,00. De boete kan voorkomen worden door een klein stukje door te rijden en gebruik te maken van de nieuwe weg.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl