Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 26 januari 2017 Pontveer Westeinde tussen Anna Paulowna / Breezand en Julianadorp 6 februari 2017 weer in de vaart

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Het pontveer Westeinde over het Noordhollandsch Kanaal gaat maandag 6 februari weer in de vaart. Het pontveer wordt met een exceptioneel transport over de weg vervoerd.

Door ijsvorming in de haven van Monnickendam is het niet mogelijk het pontveer terug te varen naar de oversteek tussen Anna Paulowna/Breezand en Julianadorp.

Daardoor vaart het pontveer later dan gepland. De herstel- en onderhoudswerkzaamheden aan het pontveer Westeinde zijn klaar. Het pontveer ligt op een werf in Monnickendam waar de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Op de oversteek is de oostelijke aanlanding van het pontveer vervangen. Nu het pontveer niet over het water terug gevaren kan worden, gaat de terugreis over de weg. Dit kan door de omvang van het pontveer alleen met een exceptioneel transport.

(Brom)fietsers en voetgangers

De vervangende pont blijft varen tot 6 februari 2017. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van deze pont, die op enkele meters ten zuiden van het ponthuisje vertrekt. De vervangende pont vaart zoals gebruikelijk van maandag tot vrijdag van 06.30 tot 18.30 uur en op zaterdag van 06.30 tot 18.00 uur.

Autoverkeer

Voor autoverkeer blijft de omleidingsroute via vlotbrug 't Zand of de Kooybrug (N99) tot 6 februari 2017 gelden.

Meer informatie

Bij vragen over werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het Provinciale Servicepunt via 0800 - 0200 600 (gratis).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl