Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 16 maart 2017 Groot onderhoud Pontweg Texel van 20 maart 2017 tot en met 31 maart 2017

waaksaam logoBron: WaakSaam - WaakSaam start op 20 maart 2017 met groot onderhoud aan de Pontweg (provinciale weg N501) op Texel. De Pontweg is in verband met deze werkzaamheden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen de Amaliaweg en de Emmalaan van 20 maart 2017 07.00 uur tot 31 maart 2017 16:00 uur.

Welke werkzaamheden

Het asfalt op de Pontweg tussen de Amaliaweg en Emmalaan is aan onderhoud toe.

WaakSaam repareert de slechte stukken en vernieuwt de deklaag op de Pontweg binnen het gehele werkgebied. Ook worden de kruisingen/T-splitsing met de Redoute, Zuid Haffel en Leemkuil voorzien van een nieuwe deklaag.

Omleiding voor gemotoriseerd verkeer

Tijdens de werkzaamheden is de Pontweg tussen de Amaliaweg en de Emmalaan gestremd voor gemotoriseerd verkeer. Doorgaand verkeer vanaf de pont richting Den Burg, kan omrijden via de Amaliaweg-Hoornderweg. Het verkeer vanaf Den Burg naar de pont rijdt om via de Hoornderweg-Watermolenweg-Molwerk. Verkeer tussen Oudeschild en de pont zal via Den Burg moeten rijden.

Klik hier voor de omleidingsroutes voor gemotoriseerd verkeer

Bestemmingsverkeer

Direct aanwonenden kunnen hun woning/perceel bereiken via het fietspad. De betreffende woningen krijgen voor de start van de werkzaamheden van WaakSaam een ontheffing om met aangepaste snelheid over het fietspad te rijden. Bezoekers met een bestemming binnen het werkvak kunnen van de verkeersregelaar een tijdelijke bezoekerspas krijgen.

Let op, automobilisten zijn te gast op het fietspad.

(Brom)fietsers en voetgangers

Voor (brom)fietsers en voetgangers geldt geen omleiding, het fietspad aan beide zijden van de Pontweg blijft open.

Openbaar vervoer

Tijdens de werkzaamheden vervallen vier haltes van Connexxion die binnen het werkgebied op de Pontweg liggen. Dit zijn de haltes Amaliaweg, Redoute, Zuidhaffel en Leemkuil.

Vragen?

Heeft u vragen over het onderhoud aan de Pontweg, bel met het Servicepunt Provincie Noord-Holland: 0800 0200 600 (kosteloos) of stuur een mail naar .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl