Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 27 maart 2017 Haringhuizerweg tijdelijk afgesloten

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Van 27 tot en met 31 maart 2017 is de Haringhuizerweg ter hoogte van de N241 afgesloten voor auto- en (brom)fietsverkeer. De provincie sluit dan de Haringhuizerweg aan op de nieuwe parallelweg.

De parallelweg is daarna alleen toegankelijk voor verkeer naar aanliggende percelen. Rond juni 2017 is de parallelweg volledig open voor landbouw- en bestemmingsverkeer.

Omleiding autoverkeer

Het autoverkeer wordt omgeleid via de Lutjewallerweg en de Snevert naar de N241 en vice versa. De Muggenburgerweg blijft voor autoverkeer afgesloten totdat de parallelweg gereed is, rond juni 2017.

Omleiding (brom)fietsverkeer

(Brom)fietsers worden omgeleid via de Dorpsstraat, Muggenburgerweg naar de fietsstraat parallel aan de N241 en vice versa. De oversteek bij de Muggenburgerweg is nu nog afgesloten, maar voor 27 maart 2017 weer opengesteld voor (brom)fietsverkeer.

N241 gefaseerd in gebruik

De herinrichting van de N241 krijgt steeds meer vorm. Het verkeer rijdt op delen al over de nieuwe parallelweg en vernieuwde hoofdrijbaan. In fasen wordt steeds een stuk van de nieuwe weg in gebruik genomen. Eind van het jaar is de nieuwe N241 volledig in gebruik.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl