Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 04 april 2017 Den Helder - Noorderhaaks: wél rotonde Breewijd-Zuiderhaaks

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - In tegenstelling tot wat mogelijk uit het nieuws kan worden begrepen, komt er wél een rotonde op de kruising Breewijd-Zuiderhaaks. Deze wens van de klankbordgroep is op 28 november 2016 gehonoreerd door de gemeenteraad en dit besluit is niet gewijzigd.

Op dit moment is de gemeente bezig met de technische voorbereiding van de rotonde. Daarna wordt een marktpartij gezocht om deze ook aan te leggen. Tot die tijd worden er op die kruising geen werkzaamheden uitgevoerd. De kruising Vogelzand-Middelzand-Breewijd wordt geen rotonde, maar wel aangepast. Dit werk wordt wel al uitgevoerd door BAM Infra.

Extra zandauto's

De bulten zand die de afgelopen maanden op de route van de nog aan te leggen Noorderhaaks lagen, worden de komende weken door BAM Infra verwijderd. Er rijden regelmatig zandauto's op en neer in de omgeving van Julianadorp, maar BAM Infra doet er alles aan om de hinder te beperken.

Meer informatie

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl