Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 13 april 2017 Herinrichting Zuiderstrand Den Oever van start

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Begin april 2017 starten wij met de herinrichting van het Zuiderstrand in Den Oever. Het plan, dat onderdeel uitmaakt van het overkoepelende project Waddenpoort, wordt uitgevoerd door Ten Brinke Bestratingen uit Hippolytushoef.

Herinrichting

Met de herinrichting wordt het gebied rondom het Zuiderstrand aantrekkelijker voor recreatie. Er komen parkeerplaatsen, camperplaatsen, picknickplaatsen en een wandelpad over de Stontelerdijk. Ten behoeve van de verkeersveiligheid wordt een deel van de Stontelerweg versmald. Ook komen er speciale vleermuisvriendelijke lichtmasten die bovendien energiezuiniger zijn.

Planning

De werkzaamheden starten begin april 2017 en zijn naar verwachting begin juni afgerond zodat het terrein tijdens de zomermaanden weer volop gebruikt kan worden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl