Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 13 april 2017 Schagen shaft twee tekstkarren aan - Tekstboodschappen op de plaats zelf (oa verkeersinformatie)

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - We hebben twee 'tekstkarren' aangeschaft. Ze zijn mobiel en geven korte informatieve teksten. De karren worden gebruikt om bijvoorbeeld ter plaatse verkeersinformatie te geven.

Als de inwoners op locatie actuele informatie kunnen lezen, helpt dat om hen niet voor verrassingen te laten staan. De informatie kan van alles betreffen.

Het is vaak een preventieve boodschap, bijvoorbeeld over de verkeerssituatie op marktdag. Ook wordt de tekstkar ingezet als er in een wijk meerdere keren is ingebroken. Voorheen kregen de wijkbewoners een brief hierover. De mensen die net om de wijk heen woonden, kregen dan geen brief terwijl ook zij nut hebben van zulke informatie. Met de tekstkarren is het bereik groter en het bespaart administratieve (verzend) kosten.

De teksten kunnen ook gaan over een Schagens evenement op die dag of enkele dagen ervoor. Of bij calamiteiten. Het zijn altijd relevante korte teksten die informeren, waarschuwen of wijzen op verkeerssituaties.

Kortom; de tekstkarren kunnen voor enorm veel doeleinden worden gebruikt om de inwoners van Schagen te voorzien van actuele en relevante informatie.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl