Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 23 mei 2017 Westerbrug (Nieuwe Niedorp) op vrijdag 2 juni, 18.00 uur open voor verkeer

waaksaam logoBron: WaakSaam - De komende weken wordt extra hard gewerkt aan de renovatie van de Westerbrug in Nieuwe Niedorp (gemeente Hollands Kroon). De brug wordt afgebouwd, de leuning geplaatst, verharding wordt aangebracht, en tot slot wordt de bebording geplaatst.

De Westerbrug is vanaf vrijdag 2 juni, 18.00 uur open voor het verkeer. Dat is 10 dagen eerder dan oorspronkelijk gepland om te voorkomen dat er op 3 juni 2017 aanstaande tijdens de Kieledag in Nieuwe Niedorp verkeersproblemen ontstaan.

In de week van 4 juni 2017 vinden nog enkele afrondende werkzaamheden plaats waar het verkeer geen hinder van ondervindt. Onder meer worden de taluds en de bermen hersteld en ingezaaid.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl