Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 15 juni 2017 Gemeente Hollands Kroon: Afsluiting Bomerbrug van 6 juli 2017 tot begin november 2017

waaksaam logoBron: WaakSaam - WaakSaam start op 6 juli 2017 met de renovatie van de Bomerbrug in de Oosterweg. We starten bij de Bomerbrug met delandhoofden (de steunpunten van het brugdek op de oever). Om de landhoofden van binnenuit te kunnen renoveren is het nodig de weg aansluitend aan de brug open te breken.

Voor weggebruikers geldt van 6 juli 2017 tot begin november 2017 een omleidingsroute via de naastgelegen Westerbrug in de Westerweg.

Na de zomervakantie wordt het brugdek van de Bomerbrug gesloopt. Hierdoor is het kanaal Omval Kolhorn is van 5 tot en met 7 september 2017 ter hoogte van de Bomerbrug gestremd voor de scheepvaart.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl