Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 29 augustus 2017 Buurtbusvereniging Zijpe-Harenkarspel zoekt extra vrijwilligers

Buurtbusvereniging Zijpe-Harenkarspel exploiteert lijn 406 en 411 Lijn 411 rijdt van Schagen naar Tuitjenhorn en weer terug via o.a. Burgerbrug en op zaterdag ook via Dirkshorn. Lijn 406 rijdt van Schagen naar Waarland en weer terug.

Beide buurtbussen kunnen rijden dankzij de inzet van ruim 70 vrijwilligers en door de financiële steun van provincie Noord-Holland, Connexxion en Gemeente Schagen.

Vanaf maandag 30 oktober 2017 gaan we de route 406 uitbreiden via 't Veld.

Buslijn 150 zal niet meer via het 't Veld rijden, maar wordt vervangen voor onze lijn 406, 't Veld - Waarland - Schagen en v.v.

Vanaf zaterdag 28 oktober 2017 zal deze buslijn 406 ook op zaterdag gaan rijden.

Daarom zoeken we extra vrijwilligers.

Wij bieden een ontzettend leuk team aan collega's, wij rijden in nieuwe Mercedesbussen en het allerleukst zijn de sociale contacten met de passagiers.

Jong en oud maakt gebruik van het openbaar vervoer, de Buurtbus en het maakt het zo boeiend dat het in de meeste gevallen dorpsgenoten zijn.

Klik hier voor meer info www.buurtbus411.nl/vrijwilliger-worden/ of bel ons als u meer wilt weten!

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl