Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 01 september 2017 Texel: Centrum Den Burg 30 km zone en parkeerverbod zone

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Wist u dat sinds half april 2017 het centrum van Den Burg in een 30 km zone en parkeerverbod zone ligt? In heel Den Burg is het binnen de ring Beatrixlaan, Emmalaan, Bernhardlaan en Beatrixlaan zone parkeren geworden. Overal waar je de vanaf de ring naar het centrum rijdt kom je hiervoor borden tegen. De automobilist wordt hier ook attent op gemaakt via de tekst 'zone' in de straat.

30 km zone

Alle kruisingen binnen de 30 km zone zijn gelijkwaardig. Dat betekent dat alle bestuurders van rechts, dus ook fietsers en bromfietsers, voorrang hebben!

Parkeerverbod zone

De parkeerverbod zone houdt in dat er alleen geparkeerd mag worden in de parkeervakken. Er is bewust voor gekozen om op bepaalde plekken geen parkeerplaatsen te maken. Dit kan zijn voor de bereikbaarheid van hulpdiensten en vuilnisauto's, soms om particuliere in- en uitritten goed bereikbaar te houden, of gewoon voor de verkeersveiligheid. Parkeren buiten de vakken kan u een boete opleveren.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl