Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 08 september 2017 Renovatie Braakbrug Lutjewinkel - Inloopspreekuur in Kolhorn op 25 september 2017

waaksaam logoBron: WaakSaam - Van 4 oktober 2017 tot en met 22 januari 2017 2018 renoveert WaakSaam in opdracht van de provincie Noord-Holland de Braakbrug (de brug over de Braaksluis) in de Westfriesedijk in Lutjewinkel, gemeente Hollands Kroon. In de uitvoeringsperiode geldt een stremming voor wegverkeer en voor de scheepvaart ter hoogte van de Braakbrug.

Afsluiting Braakbrug in de Westfriesedijk

Bij de renovatie van de Braakbrug wordt het middelste deel van de brug geheel vernieuwd. Het gevolg is dat in de bouwperiode van 4 oktober 2017 tot en met 22 januari 2017 2018 de Braakbrug in de Westfriesedijk gesloten is voor het wegverkeer.

Scheepvaartstremming

Voor de scheepvaart geldt een stremming van het Kanaal Omval Kolhorn van 16 oktober 2017 tot en met 12 januari 2017 2018 ter plaatse van de Braaksluis. Doordat het bewegingswerk van de sluisdeuren aan de Braakbrug hangt kan de sluis niet bediend worden totdat de brug gereed is.

Inloopspreekuur in Kolhorn op 25 september

Om belangstellenden in de gelegenheid te stellen om vragen te stellen over de Braakbrug organiseert WaakSaam op 25 september 2017 een inloopspreekuur in Kolhorn.

Datum en tijd: maandag 25 september, vrije inloop van 17.00 tot 19.00 uur
Locatie: Dorpshuis De Nieuwe Horn, Kerkepad 3, 1767 CJ Kolhorn

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl