Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 18 oktober 2017 Renovatie Bomerbrug, liggers brugdek zijn geplaatst - omleidingsroute tm 20 november 2017 (gemeente Hollands Kroon)

waaksaam logoBron: WaakSaam - WaakSaam heeft op 28 september 2017 de liggers voor het brugdek van de Bomerbrug in de Oosterweg, gemeente Holland Kroon geplaatst. Een mooie mijlpaal is hiermee bereikt. De renovatiewerkzaamheden aan de Bomerbrug worden uitgevoerd in opdracht van de provincie Noord-Holland en duren tot en met 20 november 2017.

Voor weggebruikers geldt tot en met 20 november 2017 een omleidingsroute. Autoverkeer, fietsers en voetgangers kunnen via de naastgelegen Westerbrug in de Westerweg rijden. Voor vrachtverkeer langer dan 10 meter geldt een omleidingsroute via de Hartweg.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl