Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 19 oktober 2017 Scheidersbrug vanaf 3 oktober 2017 open en Braakbrug vanaf 4 oktober 2017 afgesloten (gemeente Hollands Kroon)

waaksaam logoBron: WaakSaam - Scheidersbrug open voor verkeer - De renovatie van de Scheidersbrug in de Zuiderkanaalweg in Winkel (gemeente Hollands Kroon) is afgerond. Vanaf dinsdag 3 oktober 2017 16.00 uur is de brug weer open voor het verkeer.

Braakbrug afgesloten voor verkeer

De volgende brug over het kanaal Omval Kolhorn waar WaakSaam aan werkt is de Braakbrug in de Westfriesedijk in Lutjewinkel, gemeente Hollands Kroon. Van 4 oktober 2017 tot en met 22 januari 2018 renoveert WaakSaam deze brug in opdracht van de provincie Noord-Holland. In de uitvoeringsperiode geldt een stremming voor wegverkeer en voor de scheepvaart ter hoogte van de Braakbrug.

Doorgaand verkeer via Groetweg / Alkmaarseweg

Bij de renovatie van de Braakbrug wordt het middelste deel van de brug geheel vernieuwd. Het gevolg is dat in de bouwperiode van 4 oktober 2017 tot en met 22 januari 2018 de Braakbrug in de Westfriesedijk gesloten is voor het wegverkeer.

Doorgaand verkeer rijdt via de Groetweg en de Alkmaarseweg.

Scheepvaartstremming

Voor de scheepvaart geldt een stremming van het Kanaal Omval Kolhorn van 16 oktober 2017 tot en met 12 januari 2018 ter plaatse van de Braaksluis. Doordat het bewegingswerk van de sluisdeuren aan de Braakbrug hangt kan de sluis niet bediend worden totdat de brug gereed is.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl