Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 21 november 2017 Afsluiting Burgemeester Visserbrug 8-11 december 2017 (Den Helder)

WaakSaam beheert en onderhoudt in opdracht van de provincie Noord-Holland tot juni 2017 2025 vaarwegen, wegen, bruggen, viaducten, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland.

Afsluiting Burgemeester Visserbrug 8-11 december 2017

WaakSaam voert in december 2017 in opdracht van de provincie Noord-Holland een onderzoek uit aan de Burgemeester Visserbrug in de provinciale weg N250 in Den Helder.

Het bewegende deel van de brug vertoont een mankement en de oorzaak kan niet met het blote oog vastgesteld worden. Daarom voeren we een serie 3D scans uit van de brug in alle standen.

Dit onderzoek moet trillingsvrij uitgevoerd worden, daarom is de N250 tijdens het onderzoek ter hoogte van de Burgemeester Visserbrug gestremd voor al het verkeer.

Planning

Stremming Burgemeester Visserbrug:

Vrijdag 8 december 2017, 22.00 uur tot maandag 11 december 2017 04.00 uur.

Reserveweekend:

Indien de weersomstandigheden (zoals harde wind of harde regen) het werk belemmeren werken wij van vrijdag 15 december 2017, 22.00 uur tot maandag 18 december 2017 04.00 uur.

Omleidingsroute wegverkeer

Doorgaand autoverkeer volgt tijdens de afsluiting een omleidingsroute via de Ravelijnweg, Middenweg en Polderweg. Fietsers volgen een kortere omleidingsroute.

Hinder scheepvaart

Voor de scheepvaart van en naar de Industriehaven in Den Helder gelden bloktijden. Eens in de vier uur is doorvaart mogelijk. Aanmelding hiervoor loopt via de Koopvaardersschutsluis.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl