Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 07 december 2017 Asfaltboringen N239 tussen Nieuwe Niedorp en Lambertschaag

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - In aansluiting op het voorbereidend bodemonderzoek afgelopen november, voert de provincie Noord-Holland milieutechnisch onderzoek uit en doet in december 2017 en januari 2018 asfaltboringen op diverse locaties op de N239 tussen Nieuwe Niedorp en Lambertschaag. Het verkeer wordt langs de werkzaamheden geleid.

De werkzaamheden vinden plaats tussen 9.00 uur en 15.00 uur op:

Als het nodig is, worden ook maandag 8 januari 2018 en dinsdag 9 januari 2018 gebruikt om de werkzaamheden uit te voeren.

Geringe hinder

De onderzoeken vinden overdag plaats. Weggebruikers ondervinden geringe hinder; de weg blijft normaal toegankelijk. Het verkeer wordt langs de werkzaamheden geleid.

De N239 is de provinciale weg die loopt vanaf de N242 Nieuwe Niedorp tot de N240 Medemblik. De provincie is gestart met de voorbereidingen voor het groot onderhoud op het weggedeelte van de N239 tussen rotonde ’t Hoefje (Oude Provincialeweg) in Nieuwe Niedorp door Opmeer (Westfriesedijk) tot de aansluiting op de A7 (Dijkweg) bij Lambertschaag. Om de verkeersveiligheid, leefbaarheid en de doorstroming te verbeteren vindt naast groot onderhoud ook herinrichting van de provinciale weg plaats.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 - 020 06 00 (gratis) of per e-mail: .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl