Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 14 december 2017 Wegwerkzaamheden 21 december 2017 Schagerweg (N248) afgesloten

waaksaam logoBron: WaakSaam - In de Schagerweg (provinciale weg N248) is - na het verleggen van kabels en leidingen - een kuil in de weg ontstaan nabij hectometerpaal 15,7. In opdracht van de provincie Noord-Holland repareert WaakSaam de weg op 21 december 2017 tussen 09.00 en 15.00 uur. Het betreft een noodreparatie. Over circa zes maanden is de grond gestabiliseerd en pas dan kan de weg definitief gerepareerd worden.

Afsluiting Schagerweg (N248) voor doorgaand verkeer

Om de reparatiewerkzaamheden uit te kunnen voeren is het noodzakelijk de Schagerweg (N248) voor korte duur af te sluiten voor doorgaand verkeer. De afsluiting is op donderdag 21 december 2017 van 9.00 uur tot 15.00 uur. Doorgaand verkeer wordt met borden omgeleid.

(Brom)fietsers kunnen de gebruikelijke route over het fietspad volgen en ondervinden geen hinder van de werkzaamheden. Direct aanwonenden kunnen hun woning of perceel bereiken door een ontheffing aan de verkeersregelaars te tonen. Ook nood- en hulpdiensten en het openbaar vervoer worden langs de werkzaamheden begeleid door onze verkeersregelaars.

Omleidingsroute

Doorgaand autoverkeer volgt tijdens de afsluiting van de Schagerweg (N248) een omleidingsroute vanaf Schagen naar Medemblik over de Groetweg en de Alkmaarseweg (N242). Vanaf Medemblik kan men via de Alkmaarseweg (N242) en vervolgens over de Groetweg rijden. Gele borden geven de omleidingsroute aan.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl