Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 23 februari 2018 Leierbrug, gemeente Hollands Kroon: door vorst later gereed (nu gepland op 20 maart 2018)

waaksaam logoBron: WaakSaam - De Leierbrug in de Leyen, Oude Niedorp gaat niet volgens planning open voor het verkeer op 28 februari 2018. Het is te koud om de deklaag – de bovenste laag van het asfalt – aan te brengen. Het aanbrengen van de deklaag is nu ingepland op 15 maart 2018.

Daarna vinden nog enkele afrondende werkzaamheden plaats zoals het aanbrengen van de voegen in het wegdek en het aanbrengen van bestrating langs het asfalt. Tot die tijd volgt het verkeer een omleidingsroute.

De geplande opening van de Leierbrug is nu dinsdag 20 maart 2018 om 18:00 uur.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl